sannArt Verkkokaupan yleiset sopimusehdot

sannArt verkkokaupassa voivat asioida kaikki vähintään 18-vuotiaat asiakkaat, joilla on toimiva sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Ostosten tekeminen sannArt verkkokaupassa ei edellytä rekisteröitymistä. Asiakkaan tulee kuitenkin antaa tilauksen tekemisen yhteydessä vaaditut tiedot.

sannArt lähettää asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen, josta asiakkaan tulee tarkistaa tuote- ja yhteystietojen oikeellisuus. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan mahdollisista tilausvahvistuksessa ilmenneistä virheistä viipymättä sannArtille sähköpostitse: sanna@sannart.fitai puhelimitse numeroon 045 200 7166.

Sitova tilaus syntyy, kun asiakas on lähettänyt tilauksen sannArtille.

sannArt pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Hinnat ja tuotetiedot

Tuotteista veloitetaan kunkin tuotteen kohdalla näkyvä voimassa oleva hinta, lukuun ottamatta mahdolliset kampanjatarjoukset, joista on maininta erikseen. Toimitettava tuote saattaa hieman erota verkkokaupan kuvassa olevasta väritykseltään/muodoltaan, koska kyseessä on käsityönä tehdyt tuotteet ja jokainen on oma uniikki yksilönsä.

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy sannArt (y-tunnus 2865186-8). Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle.

Varastotuotteet pyrimme toimittamaan 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tilaustuotteiden toimitusaika sopimuksen mukaan. Tuotteet toimitetaan Postin kirjeenä tai pakettina. KORUILLA EI TOIMITUS- TAI POSTIKULUJA!

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja: ainapay.fi

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/fi

Palautusoikeus

sannArt verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on oikeus syytä ilmoittamatta palauttaa tilaamansa tuote 14 päivän kuluessa. Palauttamisen määräaika umpeutuu 14 päivän kuluttua siitä, kun tuote on vastaanotettu. Tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Asiakkaan on ilmoitettava palautuksesta sannArt verkkokaupalle sähköpostitse: sanna@sannart.fi, puhelimitse numeroon 045 200 7166. Tuotteen palauttamisesta on ilmoitettava sannArt verkkokaupalle 14 päivän palautusoikeuden puitteissa. sannArt verkkokauppa hyvittää asiakkaalle palautuksesta aiheutuneet postikulut.

Tilattujen tuotteiden tarkastaminen

Asiakkaan tulee tarkastaa tilaus sen vastaanotettuaan, jotta tuotteet vastaavat tilattuja ja ovat kaikin puolin kunnossa.

Reklamaatiot

Mikäli asiakas huomaa sannArt verkkokaupasta tilaamassaan tuotteessa virheen, tulee siitä viipymättä ilmoittaa sannArt verkkokaupalle sähköpostitse: sanna@sannart.fitai puhelimitse numeroon 045 200 7166. Jos tuotteen todetaan olevan virheellinen, sannArt korjaa virheen tai toimittaa virheettömän tuotteen tilalle.

Ylivoimainen este

sannArt ei vastaa sellaisesta sopimusrikkomuksesta, kuten toimituksen viivästymisestä tai estymisestä, joka johtuu sannArtin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta (force majeure).

Rekisteriseloste